Esthé Visagie | Bruidsmake-up | Gelegenheidsmake-up | Fotoshoots

We kijken samen naar uw wensen en ideeën en gaan lekker aan de slag! Gaan wel all out of juist ingetogen, felle lippen of juist nude, mét eyeliner of juist zonder?  Alles kan en alles mag, we maken er hopelijk samen een feestje van. Jij bent natuurlijk zélf de regisseuse van jouw bruiloft en ik ben er, als visagist voor om jou er uit te laten zien zoals jij dat wil en wellicht al als kleine meisje voor ogen had. 

Bij het aanbrengen van make-up vind ik de basis enorm belangrijk. Dit betekent dat uw huid vooraf gereinigd wordt en voorzien wordt van de juiste verzorging, voordat ik de make-up aanbreng. Ook kijk ik goed naar het type huid en huidskleur en pas hierop mijn foundation keuze nauwgezet aan en van daaruit ga ik verder.  

Niet alleen verzorgt Esthé Visagie bruidsmake-up, maar ook de make-up voor andere gelegenheden en feestjes en partijen. Ook voor het verzorgen van de make-up voor fotoshoot, kan je bij Esthé Visagie terecht! 

Wie ben ik? 

Mijn naam is Janine de Wilde, woonachtig in Onna (Overijssel) en sinds kort erkend visagist.

Bruidsmake-up

Je gaat trouwen! Wat spannend. Ik voorzorg graag jouw bruidsmake-up op jouw bruiloft!

Gelegenheidsmake-up

Niet enkel voor een bruiloft verzorg ik graag jouw make-up, ook bij feestjes, gala's of andere gelegenheden sta ik voor je klaar!

Fotoshoots & meer

Visagie voor fotoshoots, videoclips, tv-werk, make-up voor werk gerelateerde doeleinden; ik doe het graag!


 

ESTHÉ VISAGIE.
Bruidsmake-up • Gelegenheidsmake-up  Fotoshoots