BRUIDSMAKE-UP | JE GAAT TROUWEN.

Wat onwijs leuk en spannend! Dit wordt jouw dag en ik hoop hier onderdeel van uit te mogen maken door jou te voorzien van een prachtige bruidsmake-up. Tijdens de proefsessie bekijken we wat het beste bij jou én jouw jurk past. Je kan altijd een proefsessie inplannen of dit nou 3 weken of 3 maanden van te voren is. Het gaat er om waar jij je het prettigst bij voelt, jij bent immers de bruid en het is jouw bruiloft! De proefsessie kunnen we zowel bij jouw thuis doen, als in mijn studio in Onna (Overijssel). Waar jij het wilt. Ook al ben ikzelf woonachtig in Noord Nederland, ik rijd graag naar je toe. Al is het in het zuiden des lands.

Op de dag van de bruiloft zelf zorg ik ervoor dat jouw make-up eruit ziet zoals we hebben afgesproken tijdens de proefsessie. Natuurlijk kunnen er die dag nog aanpassingen gedaan worden aan jouw make-up wensen. Op deze dag ben jij de zogenaamde prinses! 

Wil je tijdens de ceremonie een andere make-up dan tijdens het avondfeest? Wil je dat jouw huwelijksmeisjes en/of een aantal huwelijksgasten ook voorzien worden van een make-up? Dat kan ook! Ik bespreek alle mogelijkheden graag met je! 

Bruidsmake-up foto
ESTHÉ VISAGIE.
Bruidsmake-up • Gelegenheidsmake-up  Fotoshoots