WIE BEN IK?

Ik ben Janine de Wilde, geboren in het jaartal '89 en woonachtig in Onna (Overijssel). Ik ben niet geboren als een 'de Wilde', maar ben zelf recentelijk in het huwelijksbootje gestapt waardoor ik nu deze naam mag dragen. Op het moment dat ik zelf als toekomstig bruid bij de visagist zat wist ik het zeker: dit wil ik ook doen! Hierom heb ik besloten om daad bij woord te voegen en te starten met de Allround Visagie opleiding bij Facefacts Academy. Inmiddels mag ik mezelf gediplomeerd make-up artist noemen met een erkend branche-diploma op zak. 

Ik ben opgegroeid in Meppel (Drenthe) met schoonheid en make-up, aangezien mijn moeder schoonheidsspecialiste was. Hierdoor is het zaadje al vroegtijdig geplant. Op het moment dat ik 15 jaar was begon ik zelf met make-uppen en vooral de lippenstift vond gretig aftrek. Nog steeds overigens! Ook de naam Esthé Visagie is hieruit voort gekomen. De salon van mijn moeder, die zij in Steenwijk (Overijssel) had heette namelijk 'Esthéthique'. 

In mijn studententijd waarin ik psychologie gestudeerd heb, kwamen de huisgenoten regelmatig naar mijn kamer om zich op te laten maken voor een avondje stappen. Kletsen en iemand mooi maken, heerlijk vond ik het! Ook werkte ik in deze periode zelf geregeld als model en heb ik veel transformaties door make-up van dichtbij mogen meemaken. 

Na mijn studie ben ik als recruiter gaan werken, wat ik er momenteel ook nog doe, maar ik heb hierin altijd wat gemist. Tot ik dus in de stoel bij de visagist ging zitten voor mijn eigen huwelijk, daar viel het welbekende kwartje. Dit is hét, ik word visagist! En zie hier.

058
001
027
ESTHÉ VISAGIE.
Bruidsmake-up • Gelegenheidsmake-up  Fotoshoots